Sertifisert Fargerådgiver

Hvilke unike muligheter gir en slik tittel og hva oppnår du?

En Sertifisert Fargerådgiver er en profesjonell som har gjennomgått spesialisert opplæring og har blitt sertifisert innen fargefaget.
De har kunnskap og ferdigheter til å gi råd om fargevalg, fargesammensetning og bruk av farger i ulike sammenhenger, f.eks. innen interiørdesign, arkitektur, grafisk design, mote og markedsføring.
En Sertifisert Fargerådgiver har generelt en grundig forståelse av fargeteori, psykologi og kulturell betydning av farger, og de kan hjelpe kunder og klienter med å informere beslutninger om fargebruk basert på deres behov og preferanser.

Ved å ta flere kurs eller et kursprogram hos Norges FargeAkademi, kan du erverve kurspoeng og få tittelen: Sertifisert Fargerådgiver.

Ved å samle all din kunnskap om fargesetting, delta på et utdanningsprogram vil du få tittelen Sertifisert Fargerådgiver. Tittelen dokumenterer dine kvalifikasjoner i fargedesign på et profesjonelt nivå.

Sertifisert Fargerådgiver
20 kurspoeng

Sertifiseringen oppnås ved å ta flere kurs eller følge et kursprogram ved Akademiet.

Hvert kurs gir et antall kurspoeng, og for å oppnå tittelen Sertifisert Fargerådgiver må ha totalt 20 kurspoeng.

Sertifiseringen bekrefter teoretisk og praktisk kunnskap, og rett til å benytte Norges FargeAkademis sertifiseringslogo i egen markedsføring. Sertifiseringsbevis utstedes etter oppnåelse av 20 kurspoeng.

Man kan velge å ta kursene over flere år og i den rekkefølge man ønsker.

Akademiet har som målsetting å tilrettelegge og presentere nye kurs etter markedets behov, og det vil i løpet av de neste årene komme flere interessante kurs.

Å bli en Sertifisert Fargerådgiver vil gi en unik mulighet for å utvikle fargeekspertise, utvise ferdighetene dine og få profesjonell anerkjennelse innen fagfeltet. 
Akademiet tilbyr et variert utvalg av kurs og opplæringsprogrammer som passer for både nybegynner og erfarne fagpersoner innen fargebransjen.
Uansett hvilket nivå du befinner deg på, vil du finne et kurs som passer dine behov og interesser.

Hvilket kurs passer for deg? 

Kursprogram

Alle kurs og kurspoeng

Vil du bli Sertifisert Fargerådgiver?

Se bilder av Sertifiserte Fargerådgivere

Er du usikker på hvilket kurs/kursprogram som passer for deg og trenger veiledning? - send en epost til kurs@fargeakademiet.no