Farger i skolen

Skreddersydd kurs for faglærere og undervisningspersonell innenfor feltet farge, bilde, design og estetikk, samt andre kreative fag. 
For lærere og undervisere som søker å berike undervisningen med fargekunnskap, kreativitet og en lærerik undervisningsopplevelse for elevene.

Kursinnhold

Kurset setter fokus på NCS-begreper og grunnleggende terminologi, og gir lærere ulike tips og framgangsmåter for NCS-undervisningen, samt hvilket studiemateriell som er tilgjengelig. Mye tid avsettes til den praktiske bruken av studiemateriellet med fokus på de enkelte øvelser og hvordan de forskjellige øvelsene faller inn i den pedagogiske sammenhengen.

Gjennom en optimal utnyttelse av NCS studiemateriell, vil det kunne gi elevene mer kunnskap om, og større tro på egne evner i arbeidet med farger

Ved hjelp av NCS-systemet får elevene muligheten til å finne elementer som binder sammen eller skiller farger fra hverandre, og dermed kunne beskrive og kommunisere rundt farger.

  • Kursavgift Kr 3.000 pr. deltakere inkl. kursmateriell og lunsj/forfriskning. Ved flere enn 5 stk. fra samme skole gis rabatt.
  • Tid 1-dags kurs kl 9.00-15.30
  • Sted NCS - Norges FargeAkademi, kurslokaler på Majorstuen i Oslo  eller direkte på skole/undervisningssted.
  • Forkunnskaper Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å delta på kurset
  • Kursdokumentasjon Kursdokumentasjon Deltager vil motta NCS Kompetanse bevis
  • Kurspoeng Sertifisert Fargerådgiver 2,5
  • Kursleder Therese Sandem - Norwegian Color Senter AS


Kurs for lærere kan skreddersys etter ønske utenom faste kursdatoer, min. 5 deltakere pr. kurs - ta kontakt for mer info.

Ønsker du å melde deg på kurset? - send en epost til kurs@fargeakademiet.no  , merk med Farger i skolen og ønsket kursdato.

Se en fullstendig oversikt med pris, tid og sted

Praktisk informasjon