Christine Hærra

Er en fargerik fest og et fyrverkeri av en interiørdesigner og stylist! Hun driver firmaet Drømmefabrikken AS. 

Gjennom de siste 20 årene har hun jobbet med de fleste Norske interiørmagasinene, div. prosjekter i reklamebransjen og etter hvert med mer konkrete interiørprosjekter for privatpersoner, hotell og restauranter. Christine er en attraktiv foredragsholder, da hun har stålkontroll på trendene og vet hva som kommer til å prege interiørene fremover. Hun underviser også ved flere skoler.

Christine er utdannet interiørkonsulent, designer og eksponeringsdesigner.
Christine er anerkjent for sin eklektiske stil, genuine kunnskap om farger og en helt unike evne til å kombinere farger, stilarter og mønstre. I mange år jobbet hun med utvikling av fargekart og brosjyrer for Fargerike Norge.
«Jeg elsker å sette sammen spennende paletter for kundene! Uvante og uventede kombinasjoner som de aldri ville funnet frem til selv. Jeg er også veldig glad i planløsninger - det er som et puslespill som skal legges, og blir så bra når det stemmer til slutt. I tillegg er jeg praktisk - det skal være funksjonelt, praktisk og varig. Kortsiktige og lettvinte løsninger er jeg ingen tilhenger av, det gagner hverken miljøet, økonomien eller kunden», sier Christine Hærra.