Informasjon om Norges FargeAkademi

Norges FargeAkademi er den ultimate destinasjonen for alle som ønsker å mestre kunsten med farger. 

 

Vårt Akademi gir deg tilgang til eksklusiv opplæring og veiledning fra bransjeeksperter. Enten du er en fagutdannet interiørdesigner, en kreativ entreprenør eller bare en lidenskapelig fargeentusiast, har vi skreddersydde kurs og ressurser som passer dine behov og ambisjoner.
Gjennom vår innovative kurs vil du få kunnskap om farge, forstå hvordan farger påvirker oss og opplevelsen av et rom, og mestre bruken av fargeverktøy. 

Hvorfor velge oss?

Vi tilbyr kurs ledet av erfarne kursledere fra bransjen.
Gjennom deltakelse på kursene kan du bli Sertifisert Fargerådgiver, noe som gir deg anerkjennelse og autoritet innen fargebransjen.
Kursene tilbys i flere nivåer, slik at både nybegynnere og erfarne fagfolk kan dra nytte av opplæring og utvikle sine ferdigheter videre.
Kursene gir deg praktisk kunnskap og ferdigheter som du umiddelbart kan anvende i ditt daglige arbeid, enten det er innen interiørdesign, arkitektur eller annet kreativt fagfelt.
Ved å delta på kursene får du muligheten til å møte og samarbeide med andre fagfolk innen bransjen, noe som fører til verdifulle nettverksforbindelser og samarbeidsmuligheter.
Kursene gir deg tilgang til den nyeste kunnskapen og trendene innen fargefaget, og kan inspirere deg til å utforske nye ideer og konsepter i ditt arbeid.

Hva oppnår du?

Ledende ekspertise
Ved Akademiet får du ikke bare et vanlig kurs, men en unik mulighet til å lære fra de beste i bransjen.
Våre erfarne kursledere har solid bakgrunn og ekspertise innen sine felt, og de er dedikerte til å dele sin kunnskap med deg.

Sertifisering
Med deltakelse på våre kurs åpner du døren til en spennende mulighet: å bli Sertifisert Fargerådgiver.
Sertifiseringen viser at du har gjennomgått grundig opplæring og har oppnådd kompetanse på høyt nivå.
Veien til Sertifisert Fargerådgiver oppnår du ved å opparbeide deg 20 totalt kurspoeng, dette betyr at du kan skreddersy ditt eget kursopplegg over så lang tid du trenger.

Tilpassede nivåer
Vi tilbyr kurs på flere tilpassede nivåer, fra nybegynnere til erfarne fagfolk slik at uansett hvor du er i din fargefaglige reise så finnes det et kurs som passer deg. 

Praktisk kunnskap
Våre kurs er designet for å gi deg praktisk kunnskap og ferdigheter som du kan bruke umiddelbart i din daglige praksis.

Nettverksmuligheter
Ved å delta på våre kurs får du ikke bare tilgang til eksperthjelp og verdifull kunnskap, men også en unik mulighet til å møte og samarbeide med andre fagfolk innen fargebransjen.
Dette åpner dørene for verdifulle nettverksforbindelser og potensielle samarbeidsmuligheter som kan bidra til din faglige vekst.
Gjennom diskusjoner, gruppeaktiviteter og felles prosjekter vil du kunne utveksle ideer og erfaringer med likesinnede mennesker.
Her bygger du deg selv en plattform med verdifulle relasjoner og utvider ditt nettverk.

Oppdatering og inspirasjon
Våre kurs er ikke bare en kilde til læring, de er også en portal til den nyeste kunnskapen og trendene innen fargefaget.
I tillegg til å holde deg oppdatert, vil kursene også inspirere deg til å utvikle nye ideer og konsepter i ditt arbeid.

Komplett kurs og undervisningsplan 

Ofte stilte spørsmål

Se bilder av Sertifiserte Fargerådgivere

Hva skjer?